Pensiunea Coliba Drumetului este situata in statiunea Vatra Dornei, in imediata apropriere a Telescaunului, la baza uneia dintre cele mai lungi partii din Romania(3090 m). vezi harta

Accesul in statiune:
Vatra Dornei se afla la 105 km departare de resedinta de judet, municipiul Suceava (aproximativ 1 ora si 45 min transport auto si 2 ore si 30 min transport feroviar), 40 km de Campulung Moldovenesc (aproximativ 40 minute transport auto si 1 ora transport feroviar), 85 km de municipiul Bistrita (aproximativ 1 ora si 20 min transport auto). Cel mai apropiat aeroport se afla in municipiul Suceava. Accesul se mai poate face si pe Valea Bistritei, pe soseaua ce leagã municipiul Piatra Neamt de Vatra Dornei (165 km - aproximativ 2 ore si 30 min transport auto).
De la Mestecanis pana la Tihuta, Tara Dornelor este strabatuta de Drumul National DN 17 (E.576) care este modernizat in intregime. El traverseaza localitatile Iacobeni, Vatra Dornei, Dorna Candrenilor si Poiana Stampei, pe o distantã de 55 km si face legatura intre Suceava si Cluj Napoca.
De la Puciosu-Iacobeni se ramifica un alt drum national pana la Pasul Prislop-45 km, care face legãtura cu Maramuresul-Drumul National DN 18.

Accesul la Pensiunea Coliba Drumetului:

1.Dinspre Cluj-Napoca vezi harta

2.Dinspre Suceava vezi harta

3.Dinspre Piatra-Neamt vezi harta